(medisch) pedicure

Pedicure behandeling
Wat houdt de behandeling in:
Inspectie van de voeten
• desinfectie voeten
• nagels knippen
• eelt verwijderen
• likdoorns verwijderen
• polijsten van de nagels
• nagelomgeving schoonmaken
• voeten insmeren met crème
Duur en kosten:
30 min/ €29,95

Pedicure deel behandeling
Duur en kosten:
15 min/ €17,95

Pedicure behandeling risicovoet (diabetes)
Wat houdt de behandeling in:
De voeten van diabetespatiënten hebben extra zorg nodig. Regelmatige controle en behandeling door een speciaal opgeleide pedicure kunnen ernstige problemen voorkomen. Als u diabetes heeft, is het raadzaam om enkele malen per jaar naar een pedicure te gaan die aangesloten is bij ProVoet en de aantekening ‘Diabetische Voet’ heeft. Ook als u geen voetklachten heeft! Het voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de pedicure. Naast de voetbehandeling, geeft de pedicure adviezen over de verzorging van uw voeten en de keuze van schoenen. Ook kan de pedicure vroegtijdig problemen signaleren en u doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van (een deel van) de behandelkosten. Informeer van te voren bij uw zorgverzekeraar, of klik hier voor meer informatie.
Duur en kosten:
30 min/ €33,95

Pedicure behandeling risicovoet (reuma)
Wat houdt de behandeling in:
De voeten van reumapatiënten vragen extra zorg. Hun voeten zijn meer kwetsbaar en gevoeliger dan de voeten van gezonde mensen. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van (een deel van) de behandelingskosten. Informeer van te voren bij uw zorgverzekeraar, of klik hier voor meer informatie.
Duur en kosten:
30 min/ €33,95

Nagelbeugel
Wat houdt de behandeling in:
Wanneer u veel last heeft van een ingroeiende nagel, likdoorn in de nagel wal, rond groeiende nagels, dan bestaat er de mogelijkheid om een nagelbeugel te plaatsen. Zodat de nagel op een goede manier begeleid wordt in zijn groei.
Duur en kosten:
vanaf €27,00

Luxe pedicure behandeling
Wat houdt de behandeling in:
Pure verwennerij!
• voetenbad
• pedicure behandeling
• voeten scrub
• pakking
• massage van de voeten
Duur en kosten:
75 min/ €52,50

LCN wilde pedique
Wat houdt de behandeling in:
Onbezorgd, zelfbewust en elegant zo gaat u voortaan door het leven, omdat LCN Wilde-Pedique silver plus fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van moderne materialen kunnen nagelaandoeningen nu definitief en succesvol behandeld worden. LCN Wilde-Pedique silver plus is vooral effectief bij de behandeling van individuele nagelproblemen zoals bv. mycosenagels (schimmelnagel).
LCN Wilde-Pedique silver plus bevat een kiem dodende en antibacteriële werking en kan gebruikt worden om een teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal te repareren. U krijgt een mooie, goed verzorgde teennagel. LCN Wilde-Pedique silver plus is een elastische gel die zich aanpast aan de bewegingen van de nagel en de voet tijdens het lopen. De gel nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Deze éénfase gel wordt onder een UV lamp uitgehard. Ook geschikt voor gezonde nagels voor een mooi effect.
Kosten:
Alle nagels €37,50
Per nagel €17,50

Gelpolish
Wat houdt de behandeling in:
Verzorgde handen en nagels is een must. Maar vaak breken of scheuren nagels af. Magnetics heeft een oplossing “GELPOLISH”. Een nagellak met de kwaliteit van gel en kan worden aangebracht op de natuurlijke nagel. Door de gel wordt de nagel steviger zonder deze te beschadigen.
De gelpolish blijft gemiddeld 3 tot 4 weken zitten en is dus ideaal voor vakanties, bruiloften of tijdens de feestdagen.
Kosten:
Gelpolish €30
Gelpolish & pedicure behandeling €48