RYJVK

ALLURE OF THE LAGOON

ryjvk_afbeelding_website_cenzaa

 

 

RYJVK
Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad waar je de aarde in haar puurste vorm ervaart: IJsland. Een ontdekkingsreis naar de meest unieke fundamenten van de aarde, een ongerepte en prachtige plek waar natuur, mens en dier volledig in balans zijn. Cenzaa is afgereisd naar deze bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een limited edition collectie RYJVK. Door deze onlangs ontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, wordt schoonheid in haar puurste vorm weerspiegeld

 

ryjvk_afbeelding_website_cenzaa_10

 


Verras je huid met de vegan producten uit de RYJVK collectie

Met de RYJVK Collection van Cenzaa kun je op gebied van duurzaamheid impact maken, zonder dat je hoeft in te leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat. RYJVK bestaat uit prachtige groene producten. Maar liefst 100% van de skincare producten is vegan en 100% van de RYJVK collectie is cruelty-free! Nice to know: een aantal producten uit de RYJVK collectie zijn multi-use inzetbaar. De VitC Oil Elixer bijvoorbeeld is niet alleen een vitamine boost voor je huid, maar is ook inzetbaar als haarserum en handverzorging.

 

 

 

Experience the allure of the lagoon
Ik neem je mee naar het mysterieuze RYJVK. We reizen af naar het meest zuidelijke puntje van het IJslandse vasteland, Vik. Vik is vooral bekend vanwege zijn bijna zwarte strand, de adembenemende basaltrotsen die er te vinden zijn en de zwarte basaltzuilen die oprijzen uit de zee. Dit vulkanisch gesteente, gevormd door de stolling van lava, is de inspiratiebron geweest voor de RYJVK Basalt Treatment. De kracht van de hoogwaardige RYVK producten, de heerlijke geuren, de verwarmende massagetechnieken met basaltstones en de met zeezout gevulde knisperende bundels voeren je mee naar deze unieke plek in IJsland.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CENZAA_SOCIALS_RYJVK_2.0_DEF17-1024x1024.jpg

 

RYJVK BASALT TREATMENT
De unieke RYJVK Basalt Treatment bevat een aantal bijzondere highlights die je meevoeren naar het meest zuidelijke puntje van RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid.
Duur en kosten:
60 min/ €64,95

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CENZAA_SOCIALS_RYJVK_2.0_DEF14-1-1024x1024.jpg

RYJVK CRISPY SALT & BASALT TREATMENT
Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de warme RYJVK Crispy Salt Sensage die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezout bundels; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en geniet je van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De combinatie van de hoogwaardige ingrediënten, de warme basaltstones en de knisperende zeezout bundels vormen een unieke ervaring die je laat meevoeren naar de zwarte stranden van Vik met zijn prachtige basalt rotsformaties.
Duur en kosten:
90 min/ 84,95

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CENZAA_SOCIALS_RYJVK_2.0_DEF13-1-1024x1024.jpg

Met de mix van krachtige mineralen, vitamines, botanische extracten en thermaal water biedt de IJslandse natuur jou maximaal huidresultaat; boek een RYJVK behandeling en ervaar pure luxe en ontspanning.